PRIDRUŽITE SE

Uspješne poslovne priče

Vlasnik i osnivač Importanne Grupe predstavlja autobiografiju

Širi kontekst prezentacije knjige je prekretnica u poslovanju Centra u vidu planirane renovacije Importanne Centra tijekom 2024. godine, a riječ je o višemilijunskoj investiciji.

07.12.2023. 10:06

Ciril Zovko, vlasnik i osnivač Importane Grupe, povodom 30. godišnjice početka radova na izgradnji Importanne Centra, prve strane investicije u samostalnoj RH, predstavit će sutra autobiografsku knjigu Životni put: vizija i intuicija i u sklopu toga najaviti obnovu tog centra.

Prezentacija knjige će se održati u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, u istom hotelu u kojem je 1992. prvi put Ciril Zovko održao sastanak s čelnicima grada Zagreba i predstavio svoju viziju izgradnje kompleksa Importanne.

- Knjigu sam namijenio poduzetnicima i ljudima bilo koje životne dobi željnih stvaranja. Vjerujem u unutarnju snagu pojedinca i vodim se načelom kako čist um i snažna djela stvaraju bolju budućnost - dio je citata Ciril Zovka iz autobiografske knjige.

Inače, Importanne Centar otvoren je 1994. te ima kultni status prvog trgovačkog centra u Hrvatskoj, prvog objekta u Zagrebu izgrađenog na dubini od gotovo 30 metara. Sama izgradnja Importanne Centra je početkom devedesetih predstavljala tehnološku inovaciju i inženjerski knowhow koji je poslužio budućim izgradnjama podzemnih garaža u Zagrebu. Kroz pothodnik i Centar danas na dnevnoj bazi prolazi između 250.000 i 550.000 ljudi. Portfelj Importanne Grupe uz Importanne Centar sadrži još i Galleria Business Center te Royal Hotels & Resort u Dubrovniku, ekskluzivno turističko zdanje na dubrovačkom području sačinjenih od 5 hotela visoke kategorije.

Obnova Importanne Centra u 2024.

Širi kontekst prezentacije knjige je prekretnica u poslovanju Centra u vidu planirane renovacije Importanne Centra tijekom 2024. godine. Riječ je o više-milijunskoj vrijednosti investicije u zajedničke prostore i povezanu infrastrukturu. U ovom trenutku dovršena je preliminarna faza obnove, a odnosi se na podzemnu garažu, ističe Zovko.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.