PRIDRUŽITE SE

komunalne tvrtke

Vodne usluge kupile zgradu bivšeg Elektrometala za 8,5 milijuna kuna

Bjelovarska gradska tvrtka Vodne usluge za 8,5 milijuna kuna kupila je upravnu zgradu i dvorište bivšeg Elektrometala gdje će se, kada se za to stvore uvjeti, preseliti ta i komunalna tvrtka Komunalac.

23.03.2022. 11:19

Novu adresu u Ulici Ferde Rusana posjetio je u srijedu predsjednik uprava tih obiju komunalnih tvrtki Ivan Ivančić, istaknuvši da je njihov sadašnji prostor u Livadićevoj ulici premali i za zaposlenike i postojeći vozni park.

Gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS) napomenuo je da se u posljednje četiri godine u sustav zbrinjavanja otpada puno ulagalo uključujući i širenje voznog parka, a u tijeku su i nove investicije te je veći prostor svakako potreban.

"Na 9100 četvornih metara novoga prostora poslovanje će biti iznimno lakše, posebice ako se uzme u obzir da sredinom godine Vodne usluge preuzimaju veliko vodouslužno područje koje se širi na čitavu županiju osim grada Čazme”, pojasnio je Hrebak.

Podsjetio je da je Elektrometal nekada bio perjanica bjelovarskog gospodarstva te se nadao da će se proizvodnja na prostoru te tvrtke ponovno pokrenuti, ali to se nije dogodilo.

"Zgrada je zjapila prazna, gutao ju je protok vremena i stoga su Vodne usluge kupile zgradu i to po vrlo povoljnoj cijeni", kazao je gradonačelnik.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.