PRIDRUŽITE SE

Investicije u trgovinu

U Vukovaru otvoren novi maloprodajni trgovački centar 

Riječ je o retail parku, novom modelu trgovačkih objekata koji posjeduje zajedničko parkiralište od 146 mjesta, dok su ulazi u trgovine i ugostiteljski objekt zasebni.

12.10.2023. 10:56

U Vukovaru je otvoren novi maloprodajni shopping centar Hey Park Vukovar, vrijedan 13 milijuna eura, u kojem posluje sedam trgovina, a radna mjesta pronašlo je 50 zaposlenika, izvijestili su iz Upravnog odjela za gospodarstvo grada Vukovara.

Riječ je o retail parku, novom modelu trgovačkih objekata koji posjeduje zajedničko parkiralište od 146 mjesta, dok su ulazi u trgovine i ugostiteljski objekt zasebni. Otvorenju su bili nazočni gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima, direktor tvrtke investitora BMP Asset d.o.o. Željko Petković i predsjednik Uprave društva Spar Hrvatska Helmut Fenzl, navodi se u priopćenju.

"Investicija vrijedna 13 milijuna eura u naš grad dovela je 7 trgovina i bogatiju trgovačku ponudu što znači da Vukovarci više ne moraju ići u obližnje gradove, već u svome gradu mogu pronaći sve što im je potrebno za dom i obitelj", kazao je Penava.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.