PRIDRUŽITE SE

novosti u youtubeu

YouTube najavio novu opciju za svoje korisnike

YouTube je najavio novitete koji bi trebali poboljšati iskustvo njegova korištenja, a zbog jedne od novosti korisnici više neće morati preskakati dijelove videa.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
19.05.2022. 12:01

Najpopularniji videoservis na svijetu najavio je nekoliko noviteta koji će poboljšati iskustvo njegova korištenja, piše Zimo. 

Jedna od novosti se odnosi na brzo i jednostavno pronalaženje najzanimljivijeg dijela videa, odnosno preskakanje videa kako bi se pogledali samo njegovi najvažniji dijelovi.

Gledateljima će se, nakon što dotaknu dio na kojem se crvenom crtom prikazuje trajanje videozapisa, pojaviti graf na kojem će biti pokazano koji su najgledaniji dijelovi videa. Graf će biti napravljen na temelju podataka o pregledavanju, tj. ponovnom pregledavanju istog dijela u videu.

Opcija će biti dostupna na web verziji te na YouTube aplikacijama za Apple i Android.

Korisnici, odnosno gledatelji će vjerojatno biti zadovoljni ovom opcijom, međutim pitanje je kako će ista utjecati na kreatore sadržaja i infulencere koji ovise o oglasima na vlastitim videima.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.