PRIDRUŽITE SE

Ministarstvo poljoprivrede

Za organizaciju skupova o poljoprivredi raspoloživo 199.000 eura potpora

Maksimalno se može dobiti potpora od 25.000 eura za međunarodni znanstveni skup, 10.000 eura za konferenciju ili simpozij te 6.000 eura za gospodarsku ili lokalno tradicijsku manifestaciju.

09.11.2023. 11:44

Ministarstvo poljoprivrede bespovratnim potporama sufinancira organizacije skupova, konferencija i simpozija o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja, sajmova i izložbi te lokalno-tradicijskih skupova za prezentaciju kulturne baštine, tradicijskih obrta i lokalnih proizvoda, za što je ukupno namijenilo iznos od 199 tisuća eura.

Kako su izvijestili iz tog ministarstva, maksimalno se može dobiti potpora od 25.000 eura za međunarodni znanstveni skup, 10.000 eura za konferenciju ili simpozij te 6.000 eura za gospodarsku ili lokalno tradicijsku manifestaciju.  Korisnik može ostvariti pravo na potporu za najviše dva skupa godišnje ili ukupno 25.000 eura.

Financijska potpora se dodjeljuje kao bespovratna sredstva za pokriće prihvatljivih troškova, koji se održavaju u razdoblju od l. siječnja do 3l. prosinca 2023. godine. Prijave na javni poziv moguće su do 20. studenoga u 10 sati. 

Detaljnije: https://poljoprivreda.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji/1198

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.