PRIDRUŽITE SE

objavljen natječaj

Za ulaganje u male klaonice na raspolaganju 20 milijuna kuna

Taj natječaj iz Programa ruralnog razvoja ima za svrhu povećanje vrijednosti proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje.

Piše: Hina
02.07.2022. 08:35

Ministarstvo poljoprivrede u petak je objavilo natječaj za ulaganje u male klaonice, vrijedan 20 milijuna kuna, kojim se želi povećati vrijednost proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje.

Taj natječaj iz Programa ruralnog razvoja ima za svrhu povećanje vrijednosti proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje ulaganjima u izgradnju odnosno rekonstrukciju malih klaonica s ili bez opremanja ili kupnje pokretnih klaonica.

Kako se navodi u priopćenju, natječajem je planirano poboljšanje konkurentnosti primarnih proizvođača njihovom boljom integracijom u poljoprivredno-prehrambeni lanac, a korisnici će, između ostalog, imati priliku ulagati u opremu za klaoničku obradu trupova i organa, vaganje i označavanje trupova, rashladne komore ili uređaj za hlađenje odgovarajućeg kapaciteta, uz opremu za manipulaciju sirovina i nusproizvoda.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 6. rujna do 8. studenoga 2022. godine, zaključuje se u priopćenju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.