PRIDRUŽITE SE

Online edukacija

Zainteresirani ste za poslovanje s Austrijom? 

Webinar je  namijenjen tvrtkama koje su se prijavile za sudjelovanje na gospodarskome forumu u Beču, ali i ostalima koji žele saznati više o poslovanju u Austriji, prilikama, mogućnostima i načinima kako uspješno plasirati robe i usluge na tom tržištu.

23.11.2023. 10:31

Centar za internacionalizaciju poslovanja HGK u suradnji s Austrijskom gospodarskom komorom organizira online edukaciju o poslovanju u Austriji, kao pripremu za odlaznu delegaciju u Austriju i sudjelovanje na Austrijsko-hrvatskome gospodarskome forumu, koji će se održati 14. prosinca u Beču.

U okviru dvosatnog webinara 30. studenoga s početkom u 10 sati, stručnjaci iz Austrijske gospodarske agencije (ABA), Gospodarske agencije grada Beča i Udruženja Austrijskih trgovačkih zastupnika sudionike informirati o svemu važnom za poslovanje s Austrijom i mogućnostima izlaska na zahtjevno austrijsko tržište.

Webinar je prvenstveno namijenjen tvrtkama koje su se prijavile za sudjelovanje na gospodarskome forumu u Beču, ali i ostalim poduzetnicima koji žele saznati više o poslovanju u Austriji, prilikama, mogućnostima i načinima kako uspješno plasirati robe i usluge na tom tržištu. Za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu HGK, sudjelovanje je uključeno u članarinu, a za ostale je cijena 30 eura+PDV, napominju iz HGK.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.