PRIDRUŽITE SE

Novi projekti

Zara u Hrvatskoj proširuje svoje usluge s rabljenom robom

Usluga pod nazivom 'Pre-Owned' već je dostupna u Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj putem Zarinih trgovina, njezine web stranice i mobilne aplikacije. Sada će biti lansirana i u Hrvatskoj.

07.12.2023. 10:38

Popularni španjolski modni trgovački lanac Zara proširuje svoju uslugu prodaje, popravka ili doniranja rabljene odjeće u nekoliko europskih zemalja od 12. prosinca, među ostalim i u Hrvatskoj, najavila je ta kompanija u jeku rasta tržišta rabljene odjeće.

Usluga pod nazivom 'Pre-Owned' već je dostupna u Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj putem Zarinih trgovina, njezine web stranice i mobilne aplikacije. Sada će biti lansirana i u Hrvatskoj, a također i u Španjolskoj, Njemačkoj, Austriji, Belgiji, Slovačkoj, Sloveniji, Finskoj, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Luksemburgu, Nizozemskoj i Portugalu.

Vlasnik lanca, Inditex, ranije je najavio da mu je cilj produljiti život Zara odjeće kupaca i pomoći u smanjenju otpada i potrošnje sirovina. Druge marke brze mode, kao što je Zarin glavni konkurent H&M također već nude proizvode za preprodaju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.