PRIDRUŽITE SE

Potpore poduzetnicima

Zbog velikog interesa Pula povećala iznos potpora za poduzetnike

Potpore se dodjeluju novosonovanim tvrtkama te za digitalizaciju poslovanja i digitalni marketing, za mlade do 35 godina i žene poduzetnice, za IT sektor, za sufinanciranje nabave dugotrajne imovine te subvencioniranje stvaranja zelenih radnih mjesta.

03.11.2023. 12:59

Grad Pula povećao je raspoložive potpore za poticanje razvoja malog gospdoarstva za ovu godinu za dodatnih 100.000 eura, uslijed velikog interesa, izvijestili su iz Grada Pule.

Kako pojašnjavaju, zbog velikog interesa za potpore za razvoj poduzetništva u 2023. godini, potkraj srpnja obustavljeno je zaprimanje zahtjeva po javnom pozivu "Potpore Pula-Pola 2023", budući da je Grad kroz dvije sjednice povjerenstva dodijelio 120.000 eura poduzetnicima s područja Pule kroz 68 zahtjeva. Stoga se ukazala potreba za osiguravanjem dodatnih sredstava u iznosu od 100.000 eura, odnosno dodatnih 83 posto u odnosu na već utrošenih 120.000,00 eura iz Proračuna Grada Pula - Pola kako bi se ponovno objavio javni poziv.

Potpore se dodjeluju novosonovanim tvrtkama te za digitalizaciju poslovanja i digitalni marketing, za mlade do 35 godina i žene poduzetnice, za IT sektor, za sufinanciranje nabave dugotrajne imovine te subvencioniranje stvaranja zelenih radnih mjesta, a iznosi potpora kreću se od 1.000 do 2.500 eura. Javni poziv objavljen je 2. studenoga, a zahtjevi se mogu predati do 30. studenoga. 

Detaljnije: https://www.pula.hr/hr/novosti/obavijesti/detail/25291/javni-poziv-za-dodjelu-bespovratnih-potpora-iz-programa-potpore-pula-pola-2023/
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.