PRIDRUŽITE SE

programi potpore

Zdravstveni inovatori dobili priliku za usavršavanje ideja

EIT Health HUB Hrvatska i Lean Startup Hrvatska pokrenuli su šestomjesečni program koji daje specijaliziranu potporu start-up timovima, ali i svima koji imaju ideju za unaprjeđenje zdravstvenoga sustava i pružanje kliničke skrbi te žele poboljšati iskustva pacijenata.

Piše: Hina
28.04.2022. 09:30

Zdravstveni inovatori dobili su priliku za usavršavanje ideja, a to će moći ostvariti kroz program potpore Get Started in Health Innovation, izvijestili su sa zagrebačkog Sveučilišta.

Program potpore start-upovima odlučili su pokrenuti EIT Health HUB Hrvatska i Lean Startup Hrvatska koji su uočili da u Hrvatskoj nema dovoljno programa koji se bave zdravstvenim inovacijama.

Riječ je o šestomjesečnom programu koji daje specijaliziranu potporu start-up timovima, ali i svima koji imaju ideju za unaprjeđenje zdravstvenoga sustava i pružanje kliničke skrbi te žele poboljšati iskustva pacijenata.

U program se tako mogu uključiti pojedinci ili start-up timovi u ranoj fazi razvoja inovacija prije izlaska na tržište, studenti diplomskih i doktorskih studija, istraživači iz područja prirodnih, tehničkih i društvenih znanosti, zdravstvenim djelatnicima te poduzetnici u području zdravstva.

Program Get Started in Health Innovation sastoji se od dva dijela, a polaznike će provesti kroz glavne faze razvoja proizvoda, od ideje do izlaska na tržište. Počinje tzv. bootcampom 21. svibnja, a završava u studenome kada će na posebnom događaju najuspješniji timovi svoje proizvode predstaviti investitorima i javnosti.

Prijave za sudjelovanje u programu otvorene su do 18. svibnja, a podnose se putem elektroničkoga obrasca koji je dostupan na poveznici: https://bit.ly/GetStartedinHealthInnovation. Daljnje informacije moguće je dobiti slanjem upita na e-adresu: [email protected], stoji u priopćenju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.