PRIDRUŽITE SE

Poslovna infrastruktura

Želite li raditi iz Splita, evo prilike

Nakon dovršetka izgradnje centralna zgrada će na površini od 17,5 tisuća četvornih metara nuditi brojne sadržaje, od co-working zona, inkubacijskih ureda za start-upe, do uredskih prostora za mikro, mala i srednja poduzeća.

08.12.2023. 09:38

Grad Split i Razvojna agencija Split – RaST objavili su neobvezujući javni poziv za iskaz interesa za korištenje usluga i zakup poslovnih prostora u centralnoj zgradi Tehnološkog parka Split, najvećeg ICT Huba u Hrvatskoj, čija je izgradnja pri kraju, a useljenje prvih stanara očekuje se u drugom kvartalu 2024.

Tehnološki park Split nalazi se u gradskom kotaru Mejaši, u predjelu Dračevac, na samom ulazu u grad Split. Osmišljena kao središnji dio cijelog kompleksa, zgrada Tehnološkog parka  predstavlja prvu fazu revitalizacije zone Dračevac, a riječ je o investiciji vrijednoj 21,8 milijuna eura, od čega je 13,9 milijuna eura sufinancirano sredstvima EU.

Dovršetak izgradnje zgrade planiran je do kraja 2023., nakon čega slijedi period opremanja, namještanja i uređenja objekta. Useljenje prvih stanara očekuje se u drugom kvartalu 2024. godine. Nakon dovršetka izgradnje centralna zgrada će na površini od 17,5 tisuća četvornih metara nuditi brojne sadržaje, od co-working zona, inkubacijskih ureda za start-upe, do uredskih prostora za mikro, mala i srednja poduzeća.

Iskazi interesa zaprimaju se do 14. siječnja 2024. godine putem online upitnika na linku: https://forms.office.com/e/8kUnzgU7fu

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.