PRIDRUŽITE SE

karijere

Želite li raditi za Azijsku infrastrukturnu investicijsku banku? Evo detalja

Program za mlade talente sastoji se ustvari od dva programa - "AIIB's Graduate Program", dvogodišnjeg rotacijskog programa za regrutiranje  i razvoj tima talenata u ranoj fazi njihove karijere i "Legal Associate Program" za mlade pravnike. 

24.01.2024. 09:25

Azijska infrastrukturna investicijska banka (AIIB), čija je RH članica od prosinca 2021. godine, prima prijave za svoj program zapošljavanja mladih talenata ("2024 Young Talent Program"), a najavljuje i uskoro pokretanje programa za stažiranje, izvijestili su iz Ministarstva financija.

Program za mlade talente sastoji se ustvari od dva programa. "AIIB's Graduate Program" je dvogodišnji rotacijski program za regrutiranje i razvoj tima talenata u ranoj fazi njihove karijere kako bi doprinijeli ostvarenju misije AIIB-a.  Program ima šest smjerova: ulaganja, financije, upravljanje rizicima, strategija, korporativni poslovi te ekološki i društveni smjer.

"Legal Associate Program", pak, ima za cilj formiranje mladih pravnika koji će zadovoljiti pravne potrebe Banke za provedbu operacija privatnog i javnog sektora. Program započinje s dvogodišnjim ugovorom u Pekingu unutar Pravnog odjela AIIB-a, gdje pravni suradnici sudjeluju u intenzivnoj obuci (na radnom mjestu i u učionici) o pravnim osnovama u AIIB-u i razvojnim operacijama.

Detalji se mogu naći na ovom linku.

Uz navedeni Program, AIIB će tijekom siječnja 2024. godine pokrenuti i program stažiranja. Više informacija na ovom linku.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.