PRIDRUŽITE SE

Bjelovarsko-bilogorska županija

 Poskok, SAB i CUP UP dobili Zlatnu kunu kao najuspješnije tvrtke

Kako su izvijestili danas iz Grada Bjelovara, nagrade Zlatna kuna dodijeljene su im za uspješnost u poslovanju na temelju dvadesetak kriterija. 

05.10.2023. 11:07

Tvrtkama Poskok, SAB i CUP UP na sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Bjelovar dodijeljene su plakete „Zlatna kuna“ kao naus najuspješnijim trgovačkim društvima na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kako su izvijestili danas iz Grada Bjelovara, nagrade Zlatna kuna dodijeljene su im za uspješnost u poslovanju na temelju dvadesetak kriterija. 

U kategoriji malih tvrtki nagradu je dobila tvrtka Poskok d.o.o. iz Bjelovara koja posluje od 2000. godine kao obrt, a od 2009. godine kao poduzeće koje se bavi raznim uslugama, ali i proizvodnjom te montažom inoks i crne bravarije, nadstrešnica te balkonskih ograda. Nagradu je preuzeo direktor Edward Mikulić. 

U kategoriji srednjih tvrtki, već sedmi puta, nagradu je dobila tvrtka SAB d.o.o. iz Daruvara koja posluje od 1990. godine. Ima šezdesetak zaposlenih i dva profitna centra. Orijentirani su na izvoz. Njihovi finalni proizvodi od metala nalaze se u ponudi najvećih svjetskih distributera alata diljem svijeta. Nagradu je preuzeo direktor Boris Budinjaš. 

U kategoriji velikih tvrtki, dodijeljena je nagrada tvrtki CUP UP d.o.o., iz Bjelovara koja posluje od 2014. godine. Zaposleno je pedesetak osoba, a tvrtka se bavi proizvodnjom i distribucijom higijenskih proizvoda od papira. Nagradu je preuzeo direktor Valentin Adlešić.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.