PRIDRUŽITE SE

objava za medije

Zvijezda predstavila novitet na tržištu, idealan za ljeto

Ako krećete na godišnji, a preferirate praktičnost ili su konvencionalna pakiranja jednostavno prevelika za vaše potrebe, Zvijezda Omegol i Mediteran ulja u pakiranju od 490 ml su idealan odabir za vas.

Piše: Hina/t.a.
26.07.2022. 15:05

Upravo u vrijeme godišnjih odmora i čestih putovanja, Zvijezda je predstavila nova, manja pakiranja Omegol i Mediteran ulja. Sada dolaze u pakiranju od 490 ml te ih možete pronaći u trgovinama na kopnu i obali. Posebno će biti korisna onima koji svoj odmor provode u kampu, na brodu ili apartmanu, bilo da su na moru ili u planinama.

Mediteran ulje idealno je za lagane ljetne obroke – od raznih salata i umaka, do jela od mesa. Radi se o kombinaciji svježeg suncokretovog i cijenjenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Omegol ulje sastoji se od repičinog, suncokretovog i ulja kukuruznih klica te je bogato omega-3 masnim kiselinama, posebno alfa-linolenskom masnom kiselinom (ALA), koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Bogato je vitaminom E koji štiti stanice od oksidativnog stresa. Baš kao i Mediteran ulje, Omegol je blagog okusa, zdravo i pogodno za pripremu raznovrsnih jela, te za pečenje i kuhanje hrane.

Ako krećete na godišnji, a preferirate praktičnost ili su konvencionalna pakiranja jednostavno prevelika za vaše potrebe, Zvijezda Omegol i Mediteran ulja u pakiranju od 490 ml su idealan odabir za vas, piše u objavi za medije. Pronađite ih na kopnu i obali od srpnja.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.